Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama
Reklama

Ostrowiecki szpital będzie gotował dla pacjentów w Opatowie

Kuchnia działająca w szpitalu powiatowym w Ostrowcu Świętokrzyskim, od 1 lutego będzie gotowała dla pacjentów w opatowskiej lecznicy.
Kliknij aby odtworzyć
Drogi użytkowniku! Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Podziel się
Oceń

Przetarg na dostarczanie żywienia chorym w szpitalu Świętego Leona w Opatowie wygrał  Zespół Opieki Zdrowotnej w Ostrowcu Świętokrzyskim.  Z ostrowieckiego szpitala, od 1 lutego, każdego dnia, do Opatowa będą dowożone śniadania, obiady i kolacje. 
Dziennie z ostrowieckiej kuchni wyjedzie około 100 posiłków. 

Chcemy budować markę naszego szpitala. Posiłki serwowane przez naszą kuchnię są smaczne i pożywne. Kuchnia szpitalna sukcesywnie jest doposażana. Mamy nawet zamiar ponownie uruchomić szpitalną stołówkę 

- mówi Tomasz Kopiec, dyrektor ZOZ w Ostrowcu Świętokrzyskim. 

Kuchnia w ostrowieckim szpitalu przygotowuje obecnie około 1 000 posiłków dziennie, które trafiają na szpitalne oddziały oraz do spółki G.V.M CARINT. 
Dzienna stawka wyżywienia na jednego pacjenta to około 20 złotych. 


Napisz komentarz

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. LOKALNA GRUPA MEDIOWA z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, os. Słoneczne 14 jest administratorem Twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Komentarze

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama