Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
poniedziałek, 23 grudnia 2024 02:39
Reklama

Pączkowe szaleństwo - o historii i produkcji pączków

Kliknij aby odtworzyć
Drogi użytkowniku! Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Podziel się
Oceń

Tłusty czwartek to prawdziwe święto wszystkich fanów pączków, a tych można spotkać setki jak nie tysiące na sklepowych półkach - od zwykłych posypanych pudrem lub oblanych lukrem, po prawdziwe bomby kaloryczne z marmoladą, skąpane w czekoladowej polewie i posypką. Jak wygląda produkcja tych tradycyjnych, jedzonych od pokoleń wyrobów cukierniczych? Czy tradycyjne pączki nadal są w cenie i skąd pochodzą?  Sprawdzaliśmy w piekarni „Małgorzatka”. [ZOBACZ WIDEO]



Napisz komentarz

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. LOKALNA GRUPA MEDIOWA z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, os. Słoneczne 14 jest administratorem Twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Komentarze

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama