Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Karp na swiątecznym stole

W śmietanie, z rodzynkami, tradycyjny, czyli smażony, a może na szaro? Szukamy odpowiedzi, jak najsmaczniej przyrządzić wigilijnego karpia.
Podziel się
Oceń





W śmietanie, z rodzynkami, tradycyjny, czyli smażony, a może na szaro? Szukamy odpowiedzi, jak najsmaczniej przyrządzić wigilijnego karpia.





 


Napisz komentarz

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. LOKALNA GRUPA MEDIOWA z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, os. Słoneczne 14 jest administratorem Twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Komentarze

KOMENTARZE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama