Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Zespół Szkół Specjalnych z nowym programem

"Żółty Talerz" to idea ogólnoświatowa. Program zwraca szczególną uwagę na niedożywienie, głód. Propaguje zdrowe odżywianie. Jest realizowany we współpracy z największymi polskimi organizacjami pozarządowymi.
Kliknij aby odtworzyć
Drogi użytkowniku! Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Podziel się
Oceń

Osoby z niepełnosprawnościami bardzo często borykają się z problemami żywieniowymi. Brak apetytu lub nadwaga to może być przyczyną nieprawidłowego odżywiania. Zachowanie diety jest bardzo ważnym czynnikiem, który pozwala organizmowi prawidłowo funkcjonować. Celem nadrzędnym programu "Żółty Talerz" jest objęcie całej społeczności szkolnej zdrowymi, zbilansowanymi i jak najmniej przetworzonymi i posiłkami. Studio Kulinarne "Małe Przyjemności" w ramach projektu "Żółty Talerz" Fundacji Kulczyk przeprowadziło zajęcia dla uczniów Zespołu Szkół Specjalnych w Ostrowcu Świętokrzyskim. W ramach akcji udzielane jest również wsparcie finansowe na wyposażenie kuchni w placówkach objętych programem.


Napisz komentarz

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. LOKALNA GRUPA MEDIOWA z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, os. Słoneczne 14 jest administratorem Twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Komentarze

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama