Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

Zupę z soczewicy i podpłomyki podano

Ognisko jest, składniki przygotowane, neolityczni kucharze obecni. Czas na ich pierwszy popis kulinarny – zupę z soczewicy. Pod czujnym okiem specjalisty, adepci survivalu i bushcraftu poznawali zwyczaje, przygotowania i menu neolitycznych górników podczas warsztatów "Kuchania Neolitu", które nawiązują do tegorocznych Europejskich Dni Dziedzictwa, które odbywają się pod hasłem „Smaki Dziedzictwa”.
Kliknij aby odtworzyć
Drogi użytkowniku! Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Podziel się
Oceń

[ZOBACZ WIDEO]

 


Napisz komentarz

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. LOKALNA GRUPA MEDIOWA z siedzibą w Ostrowcu Świętokrzyskim, os. Słoneczne 14 jest administratorem Twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Komentarze

KOMENTARZE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama